Ποιοι είμαστε

Ξεκινώντας από το 1973 , με μεράκι και αγάπη για την επισκευή του αυτοκινήτου σας , συνεχίζουμε δυναμικά μέχρι και σήμερα. Το "φαναρτζίδικο" στο Ίλιον υπό τον Κώστα Μιχαλακόπουλο, κατέληξε μετά από ένα πέρασμα από τους Αγίους Αναργύρους, στο σύγχρονο φανοποιείο στο Καματερό, εξυπηρετώντας όλα αυτά τα χρόνια χιλιάδες οδηγούς και αλλάζοντας όψη σε αμέτρητα αυτοκίνητα των Δυτικών Προαστίων - και όχι μόνο. Ο Κώστας παρέδωσε τη σκυτάλη στο Γιώργο Μιχαλακόπουλο, το "φαναρτζίδικο" έγινε σύγχρονη μονάδα φανοποιίας - βαφής αυτοκινήτων, μοτοσικλετών με την επωνυμία DECOCAR και οι πελάτες μας προέρχονται όχι απλά από το Καματερό και τους όμορους δήμους (Περιστέρι, Άγιοι Ανάργυροι, Ίλιον, Νέα Φιλαδέλφεια, Πετρούπολη, Αχαρναί) αλλά από όλο το Λεκανοπέδιο και όχι μόνο.


Χτίζοντας προσωπικές σχέσεις με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, κατανοούμε απόλυτα τις ανάγκες του και το αποδεικνύουμε στην πράξη με άκρως επαγγελματική και υπεύθυνη αντιμετώπιση.


Βασικός μας στόχος είναι η ποιοτική παροχή υπηρεσιών η οποία επιτυγχάνεται μέσα από την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία μας, Παρακολουθώντας συνεχώς τις νέες τεχνολογίες, με συνεχείς ανανεώσεις του εξοπλισμού μας και χρησιμοποιώντας επώνυμα αναλώσιμα υλικά συναρμολόγησης και βαφής, μπορούμε να σας εγγυηθούμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.