Γυάλισμα - Κέρωμα

Η πρώτη εντύπωση που δημιουργείται σε κάποιον βλέποντας ένα αυτοκίνητο είναι πάντα η κατάσταση του χρώματός του. Από αυτό φαίνεται το πόσο καλοδιατηρημένο και προσεγμένο είναι. Το χρώμα όμως, ταλαιπωρείται συνεχώς όσο προσεκτικοί κι αν είμαστε.Οι καιρικές συνθήκες, τα περιτώματα πουλιών ακόμα και η ρετσίνη των δένδρων βλάπτουν  τη γυαλάδα, την ομοιομορφία και την ποιότητα του χρώματος.


Με τις ειδικές εργασίες γυαλίσματος,καθώς και με την χρήση επαγγελματικού εξοπλισμού και επώνυμων υλικών που εφαρμόζουμε , επαναφέρουμε την κατάσταση του χρώματος του οχήματός σας στην αρχική του μορφή,αφαιρώντας ατμοσφαιρικούς ρύπους, κόλλες και επιφανειακές μικρογρατζουνιές στις οποίες δεν έχει αφαιρεθεί το χρώμα.  


Η διαδικασία του γυαλίσματος περιλαμβάνει αρχικά τρία επίπεδα αλoιφής (χοντρή, μεσαία, ψιλή) τα οποία γίνονται με αλoιφαδόρο ώστε να απομακρυνθούν οι ξένες ουσίες και το νεκρό στρώμα του βερνικιού που έχει καταστραφεί.


Το τέταρτο και τελικό στάδιο του γυαλίσματος ονομάζεται κέρωμα, κατά το οποίο το γυαλισμένο από τα προηγούμενα στάδια χρώμα δέχεται το κερί, το οποίο δημιουργεί ένα στρώμα (φιλμ) σε όλο το αμάξωμα, επιτυγχάνοντας με αυτόν τον τρόπο 2 σημαντικά αποτελέσματα:  • την διατήρηση της γυαλάδας του χρώματος για περισσότερο καιρό

  • την προστασία του χρώματος από ξένες ουσίες, καιρικές και περιβαντολογικές συνθήκες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα